Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák

Hordozható kávéfőző - Staresso Mini

Hordozható kávéfőző - Staresso Mini
Gyártó: STARESSO
Típus: BS6320
Elérhetőség: Raktáron
28.999Ft 26.999Ft
Bruttó ár. Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Ingyenes Szállítás Országosan 14.999Ft fölött!

Hordozható kávéfőző - Staresso Mini

A 2022 –es legújabb  tökéletesített változat, ez az upgrade tartalmazza:

- tartósabb kivitelű kávéfőző – a belső kamra és menet rozsdamentes acél, ami jelentősen meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát és növeli robusztusságát,
- tökéletesített kosár Nespresso kapszulákra – a kapszulákat használat előtt már nem kell átszúrni.
- kidolgozott fúvóka – leegyszerűsíti és jobbá teszi a kávé extrakcióját.

A Staresso hordozható kávéfőző elektromos áram nélkül készít ízletes eszpresszot. Egyszerű pumpálással akár 15 - 20 bar nyomást ér el, mely hasonló nagyságú mint egy klasszikus kávéfőző esetében. A Staresso kávéfőző őrölt kávéból készít kávét, de Nespresso kapszulákkal is használható. Sajátos méreteinek köszönhetően egyszerűen hordozható, de állandó helyén a konyha, iroda vagy nyaraló elengedhetettlen kelléke lehet.

Staresso mini, a méltán kedvelt Staresso hordozható kávéfőző új, összecsukható változata. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal, hasonló szerkezettel rendelkezik egy jobb, kompakt kivitelben.  Most a csomag tartalmaként egy hordozható zipzáras tokot és egy Staresso logóval ellátott kisméretű törölközőt is adunk Önnek.

Mérete: 7 x 15 cm, súlya: 400 g, a víztartály űrtartalma: 80 ml, a kávé tartály maximális töltőtömege: 10 g, maximum nyomás: 15 - 20 bár. Felhasználható kávé: darált kávé, Nespresso kapszulák.

A lenti linken található videóban részletes használati utmutatót talál.

https://www.youtube.com/watch?v=kjPdR0AHz9o