Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák

Speciality Coffee Experience - Kávé előfizetés/bérlet - 12hó

Speciality Coffee Experience - Kávé előfizetés/bérlet - 12hó
Gyártó: Barshaker
Típus: Bérlet
Elérhetőség: Raktáron
200.000Ft 169.999Ft
Bruttó. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Nagy tétel vásárlása esetén kérjen egyedi árajánlatot!
Ingyenes Szállítás Országosan 24.999Ft fölött!

Mit szólnál ha ezentúl a speciality kávé/kávézás otthon is elérhető lenne..?  Úgy, hogy mindig friss és válogatott kávékat ihatsz? 

Napi öröm, minden reggel, és mindennel mi foglalkozunk, Neked csak élvezni kell!

Fizess elő a speciális kávé előfizetésünkre, és egy speciális világ körüli utat fogunk együtt bejárni! 

Milyen előnyökkel jár?

  1. Kéthetente 2 zacsi friss pörkölésű kávét fogunk küldeni. ( az-az havi 4 különböző kávét fogsz kapni )
  2. Amennyiben hónap végéig előfizetsz 40% kedvezményt kapsz! ( 2020. Június 30-ig érvényes )
  3. CSAK friss pörkölésű kávét kapsz! 
  4. Speciálisan kiválogatott kávékülönlegességekkel fogsz találkozni. Minden kávét más-más pörkölőtől szerzünk be a Európa minden tájáról! Az se kizárt, hogy egy van több Pörkölő bajnok által pörkölt kávéval találkozz az idő során..

Havonta több száz pörkölővel vagyunk kapcsolatba Európa/Világszerte, világversenyekre és kiállításokra járunk, így elmondhatjuk magunkról, hogy tudjuk, hol kapható a jó és jól pörkölt kávé!

Ahhoz, hogy a csészében levő presszó az igazi legyen 2 dologra van szükség:

  1. friss zöld kávé, és egy pörkölőmester.
  2. TE + Kávéfőző + Örlő

Mostantól ( amennyiben előfizetsz ) az első miatt már nem kell többet fájjon a fejed, 3/6/12 hónapra átvesszük ezt a feladatot.

Tehát mosantól csak a futárt kell várni a kávéválogatásokkal, és elég csak a kávé fogyasztásával foglalkozni! :-)

 

Sűrűn feltett kérdések:

- Mi is az a "Speciality Coffee Experience"?

Ez egy egyedülálló élmény, ahol egy speciális kávé-kiránduláson vehetünk részt a Föld körül! Meglátogatjuk azokat az országokat és régiókat ahol a legjobb minőségű kávékat termesztik, megtudhatjuk és megismerkedhetünk azok feldolgozásával, tulajdonképpen egy "Farm to cup" élményt szeretnénk nyújtani.

Fontosnak tartjuk ismerni a kávék eredetét és bemutatni, hogy milyen utat járnak be amíg a kávéscsészénkig érnek, és úgy gondoljuk, hogy úgy tudjuk ezt megmutatni a legjobban, hogy együtt egy "kávés" kirándulásba kezdünk!

Fontos:Az utunk során csak 100%-an Arabica, speciality minőségű kávéval fogunk találkozni, ahol megtudjuk és megízlelhetjük például mi a különbség a "mosott" és "szárított" feldolgozás között, a vagy mit is jelent pl az ízvilágban ha egy kávé Anaerobic, az-az fermentált a feldolgozás módja. 

A kávékat a világ legjobb pörkölőmesterei pörkölik valódi szenvedéllyel, tehát mindig más és más által pörkölt kávéval fog találkozni!

Az utazás kulináris ízekre épül. Néhányat már jól ismertek, de a legtöbb még felfedezésre szorul az utazók számára, ám mindegyik kávé a maga módján egy tökéletesen kiegyensúlyozott eszpresszót fog eredményezni. ( ide azért szükség lesz figyelemre, technikára, örlőre és egy karos kávégépre )

- Mire van szükségem ehez a "Specialty Coffee Experience"-hez? 

Először is nyitottságra, hogy olyannal ismerkedj meg amivel eddig valószínűleg még nem találkoztál, és olyan ízekkel amit még nem ízleltél! A "presszó" kávé tud másféle is lenni, mint amivel eddig megismerkedhettél a kávézók nagy részében.. Ha jól készíted el a kávékat akkor egy igazi espresszót tudsz majd készíteni az általunk küldött kávékból!

Technikailag: egy eszpresszóképes őrlőre, és egy karos kávéfőzőre ( amin lehetőleg 9 bar nyomáson fogod csapolni a kávékat )

- Hogy működik?

Ez egy "előfizetéses" rendszer, így kéthetente 2-2 friss pörkölésű kávét küldünk az általad megadott címre. A csomagokat minden esetben gyors futárral küldjük, és jól becsomagoljuk, hogy megsérüljön a kiszállítás ideje alatt...

- Hova tudunk szállítani?

Magyarországon szinte bárhova! A csomagokat Express One futárral küldjük meg, így a friss kávé végig biztonsában lesz a kiszállítás alatt.

Fontos: Az előfizetés díja fölött, semmilyen más költségekkel nem jár az "experience", tehát minden szállítási költséget átvállalunk!

- Egy adott pörkölőtöl iszok csak kávét.. Vajon számomra is ajánlott a Speciality Coffee Experience?

Természetesen...sőt!

A lényeg pont ebben van, hogy új ízekkel találkozz, pörkölési móddal, vagy egyszerűen csak olyan származású kávéval amihez egyszerűen nincs hozzáférése a mostani pörkölődnek!

Amennyiben elégedett vagy a mostani pörkölőddel, az esetben is kiegészítésként ajánljuk ezt a csomagot, nem megváltoztatni kell a mostani szokást, hanem egyszerűen csak új dolgokkal megismerkedni! 

- Milyen új ízekkel és pörkölési szintekkel fogok megismerkedni?

Nagyon jó kérdés! CSAK a legjobb pörkölőkkel dolgozunk, így biztos, hogy új ízekkel fogsz megismerkedni!

Tervünk szerint csak neves Magyar, és Európai pörkölőkkel fogsz találkozni az előfizetés során, de az se kizárt, hogy Amerikai vagy akár Ázsiaival találkozz.. ( valószínűleg az esetek nagy részében európai pörkölők kávéjával fogsz találkozni )

A kávék minden esetben csak origin-ek, és 100%-an arabica fajhoz tartoznak!

Abban az esetben ha a kávék helyesen lesznek csapolva, akkor a zacskókon lévő ízjegyekkel fogsz találkozni.

- Választható a pörkölési színt vagy a pörkölő?

NEM! Épp ezért fizetsz elő nekünk, hogy tudjuk csinálni mi a dolgunkat, te pedig majd élvezd annak az eredményét!

- Mennyi kávé van egy havi adagban?

Kéthetente fogsz kapcsi csomagot tőlünk, az-az havi 2 szállítás lesz. Minden csomagban 2db kávé lesz, az-az havonta 4 zacskó kávét kapsz.

A zacskókban levő kávé 200-250 grammosak ( pörkölőtől függően ), szóval havonta minimum 800 gramm kávét fogsz kapni!

FONTOS! minden kávé más lesz, tehát nem egyforma!

Egy egyszerű példával élve: 

X pörkölőtől 1db zacskó Etiópia ( mosott ), Y pörkolőtől 1db zacskó Etiópia ( szárított ), Z pörkölőtől 1db zacskó Costa Rica ( honey ), W pörkölőtől 1db zacskó Brazilia ( szárított ) lesz a csomagban.

- Milyen időközönként kapok kávét?

2 hetente! Minden hónap közepén és legvégén!

- Mikor kapom az első csomagot?

Az első csomag a feliratkozástól legtöbb 15 napon belül kell érkezzen.. Mindig az adott hónap 15. és 30-án fogod kapni, ( amennyiben ezek munkaszüneti napok (pl. hétvége), az esetben a következő munkanapon lesznek kézbesítve.

Egyszerű példával élve, amennyiben ha 12.én iratkoztál fel, akkor kb. 3 napot kell várj az első csomag megérkezéséig!

- Milyen periódusra lehet előfizetni?

A legrövidebb periódus 3 hónap, de amennyiben szeretnéd most 6 illteve 12 hónapra is előfizethetsz!

- Egy hónapra is elő lehet fizetni?

NEM! Gondolj csak bele, milyen is az mikor 1 napra mész el nyaralni VS. egy egész hónapra... 1 nap után még az utazást se tudod kipihenni, na a kávéval is így van.. Meg kell érezni a különböző ízeket ahhoz, hogy tudd, hogy léteznek.. :)

- Kaphatok bármilyen kedvezményt az előfizetésre, vagy használhatok hozzá kupont?

NEM! Az előfizetéssel nem lehet összevonni semmilyen más típusú kedvezményt vagy kupont!

- Hogy és mikor kell fizetni?

CSAK egyszer kell fizetni! Az első alkalommal amikor kapod az első adag kávét ( amennyiben utánvétes fizetést választottál ), amennyiben előreutaltál, akkor onnantól kezdve csak élvezni kell a finom és friss kávékat!

Tehát csak egyszer kell fizetni, onnantól kezdve függetlenül attól, hogy hány csomagot kapsz és a periódustól, többször NEM kell másért fizetni. 

A csomagok szállítási költségét teljesen átvállaltuk! Így TE mindig friss pörkölésű kávét fogsz kapni, INGYENES kiszállítással!

- 6 vagy 12 hónapra fizettem elő, de nem ízlik az a kávé amit kaptam... Le szeretném mondani az előfizetést, mit kell ehhez tennem?

Természetesen le lehet mondani, csak egy mailedbe vagy telefonodba kerül, de csak a 3-ik hónap után. A kávékat megrendelésre hozatjuk és pörköltetjük, így a legelső periódus nem lemondható. Ne feledd az igazi kalandhoz idő kell... It takes time my friend:)

- Cégre kérnék számlát, lehet?

Természetesen! Az előfizetés magánszemélyek és cégeknek is elérhető egyaránt. Sőt gondolj bele ha két előfizetést vásárolsz akkor otthon, illetve a munkában is friss pörkölésű kávé fog várni! :-)

A termékek 9%-os ÁFÁ-val vannak kiszámlázva, amennyiben a céged rendelkezik közösségi adószámmal az esetben ÁFA mentes export számlát állítunk ki! További információkat itt találhatsz.