Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!

Adatvédelem

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül heéyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (a továbbiakban: GDPR)
 
A Bartenders.hu elkötelezett a megfelelő adatkezelés mellett. Tiszteletben tartjuk az európai jogalkotók szabályozását, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletét (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül heéyezéséről (általános adatvédelmi rendelet), (a továbbiakban: GDPR) és mindenekelőtt a felhasználóink jogait és érdekeit.
 
Ezt a honlapot a FOUR DECOR INTERNATIONAL SRL (a továbbiakban "bartenders.hu", "weboldal". "webáruház") üzemelteti mint adatkezelő, az adatok tárolását pedig IT szolgáltatónk, VIACOM INFORMATIKAI KFT végzi.
 
Kérünk, hogy a honlap használata előtt olvasd el figyelmesen a jelen szabályzatot, mert ez ismerteti, hogyan dolgozzuk fel a személyes adatokat, és hogyan használjuk a cookie-kat. A honlap használatával a jelen szabályzatot elfogadod.
 
1. KIK VAGYUNK?
 
Four Decor International SRL, romániai jogi személy.
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adószám: RO30523710
Cím: Calea Clujului 251/A, Oradea (Nagyvárad), Románia
Telefonszám: 06 52-212-080.

Külföldről hívva: +36 52-212-080
a továbbiakban "Bartenders.hu", "weboldal", "webáruház", a személyes adataid feldolgozója és a szervezet amelyik a Bartenders.hu weboldalon keresztül szolgáltat.
 
A Four Decor International SRL kinevezett egy Felelőst a személyes adatok védelméért, akivel bármikor felveheted a kapcsolatot a info@bartenders.hu elektronikus címen, vagy postai úton a Calea Clujului 251/A, Oradea (Nagyvárad), 410553, Románia címen.
 
 
2. MILYEN ADATOKAT DOLGOZUNK FEL?
Mik a személyes adatok?
Személyes adatnak tekinthető bármilyen adat, vagy információ, amelynek segítségével direkt (pl. név, vezetéknév), vagy indrirekt (pl. a profil amit készítünk személyreszabott ajánlatokhoz) módon tudunk azonosítani. Bizonyos információk kevésbé egyértelműek (mint pl. a vásárlási szokásaid, a számítógéped IP címe), de a személyedhez tudjuk rendelni, ezáltal személyes adatnak tekinthetőek.
 
A Four Decor International SRL által gyűjtött adatok arra szükségesek, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt adjuk olyankor amikor a weboldalainkon böngészel, vagy vásárolsz. A Four Decor International SRL a következő adatokat gyűjti:
 
- Név és Családnév (a rendelések azonosításához)
- E-mail cím (kapcsolatfelvételi célból, a rendelések egyeztetése érdekében)
- Postai cím (a megrendelt termékek célba juttatásához)
- Telefonszám (kapcsolatfelvételi célból, a rendelések egyeztetése érdekében)
- Az aktivitásod a Bartenders.hu weboldalon (pl. milyen termékekre kattintasz gyakrabban, mennyi időt töltesz el a honlapunkon, stb.)
- Bármilyen más adat, amely személyre szabott ajánlatokhoz szükséges

Amennyiben nem kapjuk meg ezeket az adatokat, akkor ez befolyásolhatja képességünket a termékek és szolgáltatások biztosítására, illetve nyújtására.

Hogyan gyűjtjük vagy fogadjuk ezeket az adatokat?

Adatokat webhelyeinken, űrlapjainkon, alkalmazásainkon, eszközeinken, közösségi médián vagy egyéb módon keresztül gyűjthetünk vagy kaphatunk Tőled. 
Néha ezt közvetlenül adod meg nekünk (pl. fiók létrehozásakor, vagy amikor kapcsolatba lépsz velünk, bármelyik e-mail címen keresztül (pl. info@bartenders.hu), néha mi gyűjtjük őket össze (például sütiket használva, hogy megértsük, hogyan használod weboldalainkat/alkalmazásainkat). A sütikről bővebben a lentebb, a 6.-os pontban olvashatsz.
 
3. HOGYAN DOLGOZZUK FEL EZEKET AZ ADATOKAT?
 
A Four Decor International SRL a következő célokból gyűjti és dolgozza fel a személyes adataidat:
 
- a leadott rendeléseid feldolgozása és az általad megrendelt termékek házhoz szállítása
- könnyebbé/átláthatóbbá tenni a weboldal használatát
- ügyfélszolgálati célokból, amikor használod a weboldalt/személyes fiüókodat
- személyre szabott ajánlatok készítéséhez

 
4. MENNYI IDEIG TÁROLJUK EZEKET AZ ADATOKAT?
 
Személyes adatait töröljük, amint már nincs szükségünk rájuk a fenti célokra, vagy amint Ön élt a tiltakozáshoz való jogával. A szerződéses jogviszony megszűnését követően a személyes adatait a törvény szerint kötelező ideig tároljuk. Ez rendszerint jogi bizonyítási és megőrzési kötelezettségből adódik, amelyet többek között a Kereskedelmi Törvénykönyv és az adókról és illetékekről szóló törvény szabályoz. A fentiek szerinti tárolási határidő akár tíz év lehet. Ezenkívül előfordulhat, hogy a személyes adatokat megőrizzük annyi ideig, ameddig velünk szemben igények érvényesíthetők (a törvény szerinti, háromtól akár harminc évig terjedő elévülési idő).
 
5. KIKKEL OSZTJUK MEG EZEKET AZ ADATOKAT?
 
A személyes adataid kizárólag abban az esetben juthatnak harmadik félhez, ha ez a weboldalon leadott rendelésed teljesítéséhez szükséges. Kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk, akik biztosítanak róla, hogy a személyes adataid semmilyen más célból nem lesznek felhasználva (pl. a futárok akikkel dolgozunk kizárólag az általunk feladott csomag kézbesítése miatt vehetik igénybe a személyes adataidat). Fokozott figyelemmel válogatjuk meg a partnereinket, akik a nevünkben tevékenykednek, hogy szigorúan biztonságos eljárással kezeljék a személyes adataid és ezek ne jussanak el illetéktelen félhez.
 
Az adataid a következő felekhez juthatnak el:
 
- Harmadik felek, akik segítséget nyújtanak az informatikai szolgáltatások biztosításában, például a platformszolgáltatók, host szolgáltatások, esetleg az adataidat tartalmazó adatbázisaink, valamint szoftvereink és alkalmazásaink karbantartása és támogatása (ilyen szolgáltatások a szükséges feladatok elvégzéséhez néha a Te adataidhoz való hozzáférést is jelenthetik)
A tárhelyszolgáltató elérhetősége: Viacom Informatikai KFT - https://viacomkft.hu/elerhetoseg/ - 2225 Üllő, Gyár utca 8., Tel: +36(1)348-5000
- Futárcégek, akik kézbesítik a csomagod (Trans-O-Flex Hungary, MPL)
- az általunk felhatalmazott Bankkártyás fizetések feldolgozói, akik közvetítitik a 3D Secure rendszerben történő bankkártyás fizetéseket (PayU)
- Reklám, marketing, digitális és a közösségi média területén működő ügynökségek, amelyek segítségünkre vannak hirdetések, marketing és kampányok célba juttatásában, hatékonyságuk elemzésében, és a veled tartott kapcsolat és kérdéseid kezelésében

6. COOKIE-K (SÜTIK)

A Honlap látogatóinak számítógépét a rendszer egy ún. cookie-val azonosítja. Ahhoz, hogy a Szolgáltató Honlapján minden tartalom megtekinthető legyen, a Felhasználó részéről cookie-k engedélyezésére van szükség. Ennek megfelelően a Honlap egyes részeinek letöltésekor cookie-k kerülnek elhelyezésre a Felhasználó számítógépén, melyek a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek.
A cookie-k olyan kisméretű szövegfájlok, melyeket a számítógép és a böngésző elment. Ennek megtörténtéről a Felhasználó a Szolgáltatótól nem kap további értesítést. A cookie-k a Felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. A cookie-k elhelyezésével Szolgáltató célja, hogy a látogatók számára lényeges információkat célzottabban juttasson el.
A fenti információkat Szolgáltató kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, célzott hírlevél küldésére valamint statisztikai célokra használja fel.
A legtöbb böngésző menüsorában található "Segítség" funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben
- hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
- hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
- hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
- hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Ezen túlmenően a Google biztosítja, hogy a Felhasználó a Google által megjelenített hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon (https://www.google.hu/privacy_ads.html) letilthatja a Google által elhelyezett cookie-kat. A cookie-k alkalmazásának tiltásával, törlésével a honlapok használata kényelmetlenebbé válhat a felhasználó számára.
A Honlapokon használt cookie-k nem okoznak kárt a Felhasználó számítógépében és nem tartalmaznak vírust.

A Szolgáltató kétféle cookie-t használ:
- Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k a Felhasználó látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.
- Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a Felhasználó az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz. Az ilyen cookie-k segítségével a Szolgáltató adatokat gyűjt névtelen módon marketing- és optimalizálási célokból. Ezek az adatok a Szolgáltató részéről azt a célt szolgálják, hogy azonosíthassa az egyedi vásárlói csoportok speciális igényeit és ezáltal célzott hirdetés küldésére kerülhessen sor, tehát hogy a Szolgáltató a Felhasználók számára lényeges információkat célzottabban juttasson el. Az adatokat a Szolgáltató nem használja arra, hogy a Felhasználót személyesen azonosítsa. Természetesen a Felhasználó adatai ily módon történő felhasználását, bármikor letilthatja Szolgáltató fent feltüntetett elérhetőségeinek bármelyikén.

A cookie-k a Felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak. A cookie-k elhelyezésével Szolgáltató célja, hogy a látogatók számára lényeges információkat célzottabban juttasson el.
Technikai adatok: A Honlap böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó IP címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét). Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a hírlevélre feliratkozás során illetve felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz a Felhasználók nem, csak a Szolgáltató fér hozzá. A fenti információkat a Szolgáltató kizárólag a Honlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célokra használja fel.
A felhasználói szokásokra vonatkozó statisztikák készítése céljából Szolgáltató saját maga fejlesztett programot illetve a Google Analytics, Gemius, Etarget programot veszi igénybe, amely rögzíti a Felhasználó IP címét, a látogatás időpontját, a megtekintett oldal címét és minden egyéb a Google Analitycs, Gemius, Etarget által nyilvántartott információt. A Felhasználó IP címeit Szolgáltató semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a Felhasználó személye azonosítható lenne.

 

7. MILYEN JOGAID ÉS LEHETŐSÉGEID VANNAK A SZEMÉLYES ADATAIDDAL KAPCSOLATOSAN?
 
 
Személyes adataidról való tájékoztatáshoz fűződő jog / Helyesbítés, letiltás és törlés
Érintettként megillet a hozzáférés joga, a törlés joga (elfelejtés joga), a feldolgozás korlátozásának joga, az adathordozhatósághoz való jog, a Rád vonatkozó személyes adatok kezelése elleni tiltakozásjoga, amely az Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation, GDPR) 6. cikk (1) e) vagy f) bekezdésén alapul, vagy ha a személyes adatot közvetlen értékesítés céljából kezelik a vonatkozó jogszabályokkal összhangban.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy a fent említett jogokat a jogszabályok korlátozzák, és azokat csak bizonyos körülmények között kell teljesítenünk.
 
Kérésre adatkezelőként bármikor frissíthetjük a személyes adataidat (pl. módosíthatjuk a címed).
 
Ha szeretne élni a fent említett jogaival, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk postai levélben: Calea Clujului 251/A, Oradea (Nagyvárad), Románia címen vagy e-mailben: info@bartenders.hu
 
Ha panaszt szeretne benyújtani (GDPR 77. cikk), ezen a címen teheti meg: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postai cím: 1530 Budapest, Pf.: 5..