Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák

Felhasználói feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen a bartenders.hu felhasználói feltételeit, amennyiben az oldalunkról szeretne rendelni, vagy regisztrált felhasználó szeretne lenni.

1. Amennyiben az oldal teljes mértékben működik, a felhasználói feltételek minden egyes látogatás alkalmával elérhetők webáruházunk látogatói számára. A bartenders.hu webáruház adminisztrátorai minden jogot fenntartanak a felhasználói feltételek, adatvédelem, vagy szállítási feltételek módosítását illetően anélkül, hogy felhasználókat értesítsék változtatások alkalmával. A Four Decor International S.R.L. vásárlói mind online rendelés, mind telefonos rendelés esetén elfogadják a felhasználói feltétetleket.

2. Webáruházunkban a termékek 27%-os ÁFÁ-val vannak feltűntetve.

A postaköltség ingyenes az csak a ""Pénztár""-nál lesz feltűntetve. A bartenders.hu webáruház adminisztrátorai minden jogot fenntartanak, hogy a termékek árát bármikor megváltoztassák.

3. Az oldalon megjelenített fotók informatív jellegűek, valamint olyan elemeket is tartalmazhatnak, amelyek nem lesznek a csomagban megrendelés esetén. Az termékek adatlapjain feltűntetett méretek, űrtartalmak csak hozzávetőlegesek, minimális eltérések lehetségesek.

4. Amennyiben nem elégedett valemelyik termék(ek)kel, 14 napon belül visszaküldheti. Minden egyes termékünkre visszafizetési garanciát vállalunk, vagy kicseréljük, amennyiben a hiba a Four Decor International S.R.L. részéről származik és a panaszok indokoltak. A garancia csak akkor érvényes ha a termékek használatlan állapotban vannak visszaküldve és az eredeti csomagolásban. A visszaküldött termékek szállítási költsége a vevőket terheli.