Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák

Acaia Lunar 2021 White + AJÁNDÉK / Barshaker Coffee Roasters - Frissen Pörkölt Kávé ( 250g )

Acaia Lunar 2021 White	+ AJÁNDÉK / Barshaker Coffee Roasters - Frissen Pörkölt Kávé ( 250g )
Gyártó: Acaia
Típus: BS5720
Elérhetőség: Raktáron
149.999Ft
Bruttó ár. Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Ingyenes Szállítás Országosan 14.999Ft fölött!

A termék rendelésre érkezik!

(6-8munkanap)

Az Acaia Lunar (2021) egy professzionális minőségű mérleg, amelyet kifejezetten az eszpresszó szerelmeseinek terveztek. Tökéletes kávészakemberek, kávézók és otthoni baristák számára. A Lunar kompakt méretben figyeli a súlyt, az időt és az áramlást a főzés során.

 

Termék leírása

Design: Termékeink egyszerű, letisztult kialakítása mögött a részletekre és a minőségre fordított figyelmünk áll. Ez a mérleg vízálló eloxált alumíniumból és az Acaia iparágvezető mérési technológiájával készült. Minden kereskedelmi környezetben nélkülözhetetlen elem, és megfelelő méreteinek (105 mm x 105 mm x 15,5 mm) köszönhetően tökéletesen illeszkedik az eszpresszógépekhez. Funkciók: - Idő, súly, vízáramlás - ezek egyidejűleg ellenőrizhetők. A legkülönlegesebb egyértelműen a vízáramlás, amely lehetővé teszi, hogy gyakorolja a kiöntést és nagyobb állandóságot érjen el. Emellett javult a reaktivitás, és a maximális kapacitás 2000 g-ra nőtt, 0,1 g-os lépésekben megjelenítve.

 

- 6 üzemmód - a különböző főzési igényekhez tervezett főzési módok. A módok csak mérés, kettős kijelzés. Időzítő indul főzési üzemmóddal - csepp, Automatikus tara Időzítő indul főzési üzemmóddal - csepp és négyzet, Automatikus tara Időzítő automatikus indítási üzemmód - háromszög és négyzet, Automatikus tara üzemmód - négyzet.

 

Minden automatikus üzemmódban (beleértve az Auto-Tare üzemmódot is), amikor a főzés befejeződik és a csészét leveszi a mérlegről, a kijelző villogva mutatja a végső főzési súlyt és az átlagos főzési áramlási sebességet.

 

- Könnyen kezelhető - mindössze két intuitív gombbal működtethető. 

 

- Újratölthető USB-C tápegység - egy zöldebb alternatív áramforrás. Akár 40 órán át is tart. Kényelmes elemkijelzővel.

 

- Javított napfény-olvashatóság - optimalizált kijelző fényerő a jobb láthatóság érdekében.

 

- Tára mentés - Ha a mérési munkafolyamatban egy közkedvelt tartályt használ, akkor a teljesen új Tára mentés funkcióval elmentheti annak súlyát. Ha a Tare Save funkciót egy gyors nyomással aktiválja, a készülék levonja a tartály súlyát, és megjeleníti a nettó súlyt, így a munkafolyamat még zökkenőmentesebbé válik.

 

- Stabil súlyjelző - Ez az opcionális jelző a mérleg használatakor az adagológomb mellett jelenik meg. Ez hasznos segítség azok számára, akik sík és stabil felületet keresnek a munkához. Ez a funkció a Beállítások menüben kapcsolható be vagy ki.

 

A csomag belsejében:

 

- Acaia Scale | lunar 2021™.

- USB-C kábel

- Acaia mérleg súlya 100g

- Hőálló párna (fekete)

 

Termékleírások:

 

- Méretek: 105 mm (szélesség) x 105 mm (hosszúság) x 15,5 mm (magasság)

- Hozzávetőleges súly: 270g

- Kapacitás: 4.4 font / 2kg

- Mértékegységek: oz , g

- Megjelenítés: LED

 

- Akkumulátor: USB újratölthető

Mit vettek még, akik ezt vették?