Üdvözlöm! Kérem lépjen be vagy regisztráljon új fiókot!
Kategóriák

Bialetti Brikka Induction 4tz

Bialetti Brikka Induction 4tz
Gyártó: Bialetti
Típus: BS5663
Elérhetőség: Raktáron
22.199Ft
Bruttó ár. Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.

Ingyenes Szállítás Országosan 14.999Ft fölött!

Bialetti Brikka Induction 4tz

A Brikka Induction egy alumínium kávéfőző egy speciális rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy csodálatos kávé konzisztenciát kapjon. Ez a változat indukciós főzőlapon is használható. Egy speciális szelep olyan crema-t hoz létre, amelyet egy hagyományos kávéfőzővel lehetetlen elérni. Az új változat új oszlopot és szilikon membránt kapott, amely sűrűbb crema-t hoz létre. Az új Brikka 4TZ készülékkel egyszerre 4 csésze eszpresszót (kb. 170 ml) lehet főzni. A teljes kapacitás 180ml.

Anyag: alumínium 

Gyártó: BIALETTI

Kapacitás: 4 csésze - 180 ml

db/készlet: 1

Kézzel mosható, de mosogatógépben való mosás nem ajánlott!

 

Egy igazi olasz eszpresszó elkészítéséhez csak erre a kávéfőzőre, egy jó kávéra és néhány percre van szüksége!

 

- Kialakítás: Ez az öntött alumíniumból készült kávéskanna lenyűgöző minőségével. Klasszikus kialakítás, fekete műanyag fogantyú és gomb.

 

- Használat: A Bialetti Brikka alkalmas indukciós és más típusú főzőlapokhoz. Mosd ki a vízforralót kézzel, mosószer nélkül. Nem mosogatógépben mosható. A kávéfőző méretének kiválasztásakor tartsa szem előtt, hogy minden alkalommal a gyártó által megadott mennyiségű kávét kell lefőznie.

 

- Hogyan működik a moka? A kávéfőző egy zárt felső tartályból, egy szűrőből és egy alsó tartályból áll. Tegye az őrölt kávét a szűrőbe, öntsön vizet az alsó tartályba a biztonsági szelep alá, és csatlakoztasson mindent. Tegye a kávéfőzőt a tűzhelyre, és várjon néhány percet. A forró víz a felső tartályba jut, miközben áthalad az őrőlt kávén és kész a finom és aromás eszpresszó!